Förfina sökningVignoni

Vignoni

Klassisk toskansk lantgård mitt bland de böljande kullarna i Val d’Orcia. Lanthuset har renoverats och inhyser nu fem lägenheter, varav en är ägarnas bostad. Lägenheterna har enkel inredning, terracottagolv och bjälkar i taket.

Alla lägenheterna ligger på bottenplan och har egen ingång och möblerad terrass. Från den gemensamma poolen har man en fantastisk utsikt över omgivningen. Ägarna är professionella kockar och kan laga frukost och middagar på förfrågan. I trädgården finns en gemensam grill.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Leonetto (2+1 p): Kombinerat vardagsrum/matsal med köksdel (diskmaskin, ugn och kyl), bäddsoffa, ett dubbelrum och ett badrum med dusch. En dörr från sovrummet leder ut till trädgården. Privat möblerad uteplats.
Pris: 6 900 – 11 900 kr

Franco (4 p): Kombinerat vardagsrum/matsal med köksdel (diskmaskin, ugn och kyl), ett sovrum med dubbelsäng och en våningssäng för två barn, badrum med dusch. Privat möblerad uteplats.
Pris: 7 200 – 12 900 kr

Ludovico (2+2 p): Kombinerat vardagsrum/matsal med köksdel (diskmaskin, ugn och kyl), bäddsoffa, ett dubbelrum och ett badrum med dusch. En dörr från sovrummet leder ut till trädgården. Privat möblerad uteplats.
Pris: 7 200 – 12 900 kr

Elsa (4 p): Fristående lada med ett kombinerat vardagsrum/matsal med köksdel (diskmaskin, ugn och kyl), ett dubbelrum med tillhörande badrum med dusch, ett sovrum med två enkelsängar med tillhörande badrum med dusch.
Pris: 7 900 – 13 500 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag. Under lågsäsong minst 4 nätter. 

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Perfekt läge för att snabbt utforska vackra Val d'Orcia, staden Pienza och vinstäderna Montepulciano och Montalcino. Lilla pittoreska byn Bagno Vignoni, känd för sina varma källor, ligger 5 km bort. 

Avstånd till städer:  Pienza 20 km, Montalcino 20 km, Montepulciano 30 km, Siena 55 km, Florens 120 km, Pisa 180 km, Rom 210 km, Milano 415 km. 

Val d'Orcia
12 + 3 personer
Pool 12 x 6 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 5 km
Wi-Fi

Boka här

Öppna kontaktformulär