Förfina sökningAnghiari I & II

Anghiari I & II

Två bostäder i markplan i en stor fristående villa, belägen i en hamlet på gångavstånd från den lilla medeltida staden Anghiari i Tiberinadalen i östra Toscana. Lägenheterna är inredda med stor omsorg i hög standard och har figurerat i flera kända inredningsmagasin. De kan hyras var för sig eller tillsammans. 

I hamleten finns sju hus som alla har renoverats i klassisk stil men av olika ägare som satt sin egna personliga prägel på inredningen. På närbelägen lantgård hyr Tema Toscana även ut två lägenheter, se Casetta Anghiari I (4 p), Casetta Anghiari II (4 p) och Casetta Anghiari III (4 p).

En stor  gemensam pool med fin utsikt över omgivningarna, en stor trädgård och ett grillområde med vedeldad ugn finns till gästernas förfogande. 

Huset ligger ca 1,5 km från den medeltida lilla staden Anghiari som ligger i östra Toscana, ca 3 mil från den större staden Arezzo. I Anghiari finns flera intressanta museer, butiker och restauranger. Närheten till Umbrien gör det enkelt att besöka städerna Perugia och Assisi. Trasimenosjön ligger ca 6 mil bort. 

Avstånd:  Arezzo 30 km,  Perugia 50 km, Cortona 50 km, Siena 100 km, Florens 105 km, Bologna 185 km, Pisa 195 km, Rom 250 km, Milano 400 km.

 

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Lägenhet 1 150 kvm (6+2 p)
Casale Anghiari I

Bottenplan: Stort vardagsrum med öppen spis, matsalsdel och utgång till trädgården, ett badrum med dusch och tvättmaskin (duschen ligger under en trappa och takhöjden är 1,9 meter). Två trappsteg upp från vardagsrummet ligger ett kök utrustat med bl.a. ugn, kyl/frys, diskmaskin och micro. Från köket finns en utgång. Två trappsteg från vardagsrummet ligger ett sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop) och utgång. 

Övre plan: Vardagsrum med A/C, en dubbelsäng som ligger avskild från resten av rummet med en garderob och draperi (denna säng kan användas mot en extra kostnad), badrum med dusch. Tre trappsteg upp finns ett sovrum med två enkelsängar och ett dubbelrum med dubbelsäng och panoramautsikt. 

Pris: 14 900 – 25 900 kr

Lägenhet 2 130 kvm (6 p)
Casale Anghiari II

Bottenplan: Vardagsrum med öppen spis, en frukostdel med litet kök utrustat med bl.a. kyl, diskmaskin och mikrovågsugn, utgång till den privata trädgården, ett sovrum med två enkelsängar med utgång, ett sovrum med dusch.

En trappa upp: Sovrum med dubbelsäng, ett badrum med dusch, ett rum med tvättmaskin, ett sovloft med A/C och två enkelsängar med öppning mot vardagsrummet på nedre plan. 

Pris: 13 900 – 23 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Huset ligger ca 1,5 km från den medeltida lilla staden Anghiari som ligger i östra Toscana, ca 3 mil från den större staden Arezzo. I Anghiari finns flera intressanta museer, butiker och restauranger. Närheten till Umbrien gör det enkelt att besöka städerna Perugia och Assisi. Trasimenosjön ligger ca 6 mil bort. 

Avstånd till städer:  Arezzo 30 km,  Perugia 50 km, Cortona 50 km, Siena 100 km, Florens 105 km, Bologna 185 km, Pisa 195 km, Rom 250 km, Milano 400 km.

Val Tiberina
12 + 2 personer
Pool 16 x 5 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 2 km
Wi-Fi
A/C

Boka här

Öppna kontaktformulär