Förfina sökning

Casetta Anghiari II

Casetta Anghiari II

Lägenhet för 4 personer i en liten hamlet/by från 1600-talet, på gångavstånd från den lilla medeltida staden Anghiari i Arezzo-området i östra Toscana.

I hamleten finns sju hus som alla har renoverats i klassisk stil men av olika ägare som satt sin egna personliga prägel på inredningen. Tema Toscana hyr ut flera bostäder här i varierande storlek. 

En stor  gemensam pool med fin utsikt över omgivningarna, en stor trädgård och ett grillområde med vedeldad ugn finns till gästernas förfogande. 

 

 

BOENDEBESKRIVNINGAR & PRISER

65 kvadrat. På Bottenplan finns ett stort vardagsrum med köksdel utrustad med bl.a. ugn och diskmaskin, ett badrum med dusch och tvättmaskin. Två trappsteg upp finns ett dubbelrum och en trappa upp ett vardagsrum med två enkelsängar. 

Pris: 10 900 - 15 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag under högsäsong. 4 nätter på förfrågan övrig tid. 

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

OMGIVNINGAR & SEVÄRDHETER

Bostaden ligger ca 1,5 km från den medeltida lilla staden Anghiari som ligger i östra Toscana, ca 3 mil från den större staden Arezzo. I Anghiari finns flera intressanta museer, butiker och restauranger. Närheten till Umbrien gör det enkelt att besöka städerna Perugia och Assisi. Trasimenosjön ligger ca 6 mil bort. 

Avstånd till städer:  Arezzo 30 km,  Perugia 50 km, Cortona 50 km, Siena 100 km, Florens 105 km, Bologna 185 km, Pisa 195 km, Rom 250 km, Milano 400 km.

Arezzo
4 personer
Pool 16 x 5 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 1,5 km
Wi-Fi

Boka här

Öppna kontaktformulär