Förfina sökningCarmignano

Boka vingård Carmignano

Genuin vingård i Carmignano – ett etablerat vindistrikt men samtidigt relativt oupptäckt, i området kring Prato. Gården drivs av en adelsfamilj som haft ägorna i flera generationer. 

Skön skuggad terrass och i den stora trädgården finns en tennisbana och en stor pool. Egendomen ligger en knapp timme från Florens i ett kulligt, frodigt landskap. Vid klart väder ser man Brunelleschis kupol på Florens katedral.

Vinprovningar med visning av den fantastiska vinkällaren erbjuds, liksom matkurser med gårdens kock. Kursen hålls oftast på förmiddagen då ni får laga en toskansk meny med antipasto, förrätt, huvudrätt och dessert. Måltiden avnjuts med gårdens viner. Ni får även en guidad visning av gårdens vinkällare och deras vinsantovinkällare och i en angränsande byggnad visar ägarna var olivoljan framställs.

Restaurang/vinbar finns på gården. 

Idealisk för konferensresor och för våra gäster som vill arrangera fest och bröllop i typisk toskansk stil. 

I den vackra byggnaden på gården kan sammanlagt 17 personer bo fördelade i 9 rum. Rummen hyrs ut som B&B.
I anslutning till gården hyr vi även ut en liten villa som familjen äger, med självhushåll för 8+2 personer.

Närhet till flygplatsen i Pisa gör detta till ett attraktivt resmål för våra konferensgrupper. Närmaste by med affär och en och annan restaurang ligger 1,5 km bort.

Avstånd: Prato 8 km, Florens 29 km, Pisa 70 km, Siena 90 km, Bologna 110 km, Rom 300 km, Milano 310 km.

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Huvudbyggnad (17 p): 8 dubbelrum (7 med delbara sängar och 1 dubbelsäng) samt 1 enkelrum. Samtliga rum har eget badrum. Stor möblerad terrass med utsikt mot parkliknande trädgård. Rummen i huvudbyggnaden hyrs endast ut med B&B (frukost). A/C i samtliga sovrum. I några av rummen går att placera en extrasäng.

Fristående villa (8+2 p): Separat hus 100 meter från huvudbyggnaden. Totalt finns här 4 dubbelrum (1 med delbara sängar, 3 med grandlit). Därtill ett extra dubbelrum (med delbara sängar) som är genomgångsrum mellan två av de andra sovrummen. Utrustat kök. Privat pool. I villan finns två badrum som nyttjas av samtliga och som är placerade utanför sovrummen.

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut minst tre nätter vid fester, bröllop och företagsarrangemang.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Närhet till flygplatsen i Pisa gör detta till ett attraktivt resmål för våra konferensgrupper. Närmaste by med affär och en och annan restaurang ligger 1,5 km bort.

Avstånd till by/städer: Prato 8 km, Florens 29 km, Pisa 70 km, Siena 90 km, Bologna 110 km, Rom 300 km, Milano 310 km.

Prato med omnejd
Cirka 30 personer
Pool 18 x 7 meter
Matlagningskurs kan beställas
Restaurang 0 km
Wi-Fi
A/C
Produktion av vin och olivolja
Egen tennisbana

Boka här

Öppna kontaktformulär