Förfina sökning

Capalbio

Capalbio

Raffinerad agriturismgård som Tema Toscana samarbetat med sedan många år. Gården är belägen i kullarna utanför byn Capalbio, nära havet i södra Toscana. En cypressallé leder fram till egendomen och ägarinnan har låtit plantera 20 hektar olivträd på marken som omger huset. Olivoljan finns förstås att köpa på gården. Restaurang, pool och mini-spa finns och gården drivs av tre hängivna väninnor från Piemonte respektive Rom. Shuttle service till stranden finns sommartid.

Maremma – som detta område heter i södra Toscana – är perfekt att uppleva från cykelsadeln. Tema Toscana arrangerar skräddarsydda cykelresor och träningsresor till detta område. Som specialitet på just Rossa bjuds regelbundet fd italienska cykelproffset Max Lelli – bosatt i närheten – in som guide. Hör av dig till Tema Toscana för mer information!

På denna gård arrangerar vi endast gruppresor och konferensresor för privata sällskap och/eller företag som söker en annorlunda miljö. Minimum 10 personer.  

BOENDEBESKRIVNINGAR & PRISER

Boutiquehotell med boende i dubbelrum och/eller lägenheter med självhushåll.

Hyrs ut minst tre nätter för sällskap och grupparrangemang.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information. 

OMGIVNINGAR & AVSTÅND

Området runt Capalbio är mindre känt än Chianti, men samtidigt ett favoritområde i Toscana som föredras av italienare från Rom. Därför finns ett bra utbud och regionen lever upp sommartid. Rossa passar både för par och för mindre konferenser under vår och höst. Till närmaste by är det 3,5 km.

Avstånd till städer: Capalbio 3,5 km, Rom 130 km, Siena 140 km, Pisa 200 km, Florens 200 km, Milano 490 km.

 
Södra Maremma
58 personer
Pool
Självhushåll
Restaurang 0 km
Kusten 10 km
Spa och wellnesscenter
Yoga

Boka här

Öppna kontaktformulär