Förfina sökningCamprena

Camprena

Ett före detta kloster med egen kyrka, ett kapell och en magisk övergiven liten kyrkogård i vackra Val d’Orcia. En mäktig, doftande cypressallé leder till kyrkan och receptionen där Ornella och Stefano tar emot gästerna. En trappa upp ligger de enkla men komfortabla sovrummen. Nio rum har egna badrum medan övriga har badrum i korridoren, stora och fräscha. På nedervåningen finns ett “refettorio” med fresker, ett historiskt kök som öppnas på begäran (ett av de vackraste Tema Toscana sett), två större matsalar varav det ena med ett släktträd från släkten Piccolomini som är så stort att man var tvungen att renovera det på plats.

Härlig trädgård med damm med guldfiskar, träd och utemöbler samt en länga som kan fungera som ateljé då film-, foto-, språk- eller målarkurser hålls. I klosterkyrkan anordnas på sommaren klassiska musikkonserter.

Inbäddat i vackra Val d’Orcia med nära till byar och sevärdheter runt om i hela Toscana. Lilla charmiga byn Pienza med restauranger, museer och sevärdheter ligger endast 6 km bort.

Avstånd: Siena 60 km, Florens 120 km, Pisa 200 km, Rom 215 km, Milano 415 km.

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

34 dubbelrum varav 25 med badrum i korridoren, 9 med badrum på rummet.
Extrasäng kan placeras i enstaka rum.
Stilen är enkel men bekväm.

Pris på förfrågan

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut minst tre nätter vid fester, bröllop och företagsarrangemang.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information. 

AVSTÅND

Inbäddat i vackra Val d'Orcia med nära till byar och sevärdheter runt om i hela Toscana. Lilla charmiga byn Pienza med restauranger, museer och sevärdheter ligger endast 6 km bort.

Avstånd till städer: Siena 60 km, Florens 120 km, Pisa 200 km, Rom 215 km, Milano 415 km.

Val d'Orcia
Cirka 70 personer
Måltider går att beställa
Restaurang 6 km
Wi-Fi

Boka här

Öppna kontaktformulär