Bekvämligheter

Våra teman

Våra teman är exempel på vad vi kan göra för dig. För varje tema har vi knutit till oss kompetenta guider och samarbetspartners inom ämnen som konst, kultur, mat, vandring och hälsa. För dig som vill cykla på träningsnivå arrangerar vi också renodlade träningsresor i samarbete med de främsta inom svensk cykelsport.

Måla i Toscana

Låt dig inspireras av Toscanas böljande kullar och vackra natur! Du lär dig att måla enligt konstformen Vedic Art och undervisningen sker på svenska av erfaren handledare.

Mat & vin

Italienare äter inte ketchup. Däremot har varje region sin olivolja, sina traditioner, sina specialiteter och sina sätt att servera pasta på. I Toscana produceras flera berömda viner. Mest kända är Chianti, Brunello di Montalcino och Vino Nobile di Montepulciano.

Yoga & hälsa

Vi samarbetar med utvalda gårdar som har funktionella lokaler för yoga, meditation, dans och annan fysisk aktivitet. Kombinera vistelsen med vandring, termalbad och kulturutflykter.

Konst & kultur

På listan över världsarv är Italien som kulturland det rikast representerade. Våra auktoriserade guider lotsar er genom kyrkor, museer, piazzor, palats. I Florens kan du välja mellan halvdagstur och heldagstur.

Cykla med Glenn

För dig som älskar om att cykla och träna arrangerar vi cykelresor i samarbete med fd proffscyklisten Glenn Magnusson. Träningen sker i anpassade grupper om cirka 8-15 mil per dag. 

Cykla med Susanne

I samarbete med fd proffscyklisten Susanne Ljungskog arrangerar vi cykelläger för tjejer i Italien. Cyklingen sker i anpassade grupper om cirka 5-11 mil per dag. Nybörjare är välkomna!

Vandra & njut

Vi arrangerar vandringar i såväl Toscana som i UNESCO-klassade Cinqueterre – de fem små byarna i Ligurien. Stigarna snirklar i prunkande natur bland vingårdar, olivlundar och citronträd. Vi anpassar tempot efter gruppens sammansättning. 

Kontakta oss

Vi hjälper dig hitta rätt resa för dina behov och anpassa det efter ditt sällskaps storlek

Öppna kontaktformulär