Bekvämligheter

Sällskap & grupper

För privata sällskap på minst åtta personer, arrangerar vi gruppresor på teman som matlagning, vinkunskap, kultur, konst, vandring, cykling, termalbad, yoga med mera. Vi har rika och djupa erfarenheter att ösa ur samt nyfikenhet på utmaningar från nya kunder.

Förslag

Vi skräddarsyr resor för privata sällskap på minst åtta personer, utifrån våra teman och era intressen. Ni väljer avreseort, datum och längd. Tillsammans diskuterar vi fram ett lämpligt program utifrån just era preferenser och budget. Vi erbjuder arrangemang i Toscana och i hela Italien. Är ni fler än tio personer kan vi även hjälpa till med gruppbiljetter på flyg.

Teman och specialintressen

Välj bland våra teman eller låt oss veta om ni har något specialintresse. Vi verkar i Italien sedan över 25 år och har ett brett kontaktnät i hela landet. Vi hjälper er speciellt gärna med reseupplägg utanför allfartsvägarna och de vanliga turiststråken!

Våra gruppresor med Tema Toscana har gjort 20 personer totalt förälskade i den Italienska konsten, maten och naturen. Vi längtar alla till nästa resa.

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär