Bekvämligheter

Hyr villa & lantgård

Semester i egen villa eller på lantgård med pool? Med hjälp av förstoringsglaset “sök boende” uppe till höger bläddrar du enkelt bland våra villor och gårdar. Vill du se hela vårt utbud av villor och gårdar klickar du här.

Semesterbostad

Toscana passar hela familjen som skapar minnen för livet. Hyr en privat villa eller bo på någon av våra lantgårdar. Är ni ett sällskap på åtta personer eller fler, kan vi också hjälpa er att arrangera en rolig stadsvandring med våra kompetenta guider på plats. Eller varför inte en gemensam matlagningskurs? Kultur finns det gott om i Toscana, även för barn. Ta med de minsta upp i lutande tornet i Pisa, cykla på muren i Lucca eller stilla vetgirigheten genom ett besök i Vinci på museet tillägnat universalgeniet Leonardo da Vinci. Traditionella stränder med solstolar och parasoll finns det också gott av utmed den toskanska kusten. De lantgårdar och villor vi hyr ut har alla pooler och ni kan med gott samvete hoppa över en bilkö ut till kusten och stanna och njuta av utsikten och ron. För en annorlunda badupplevelse rekommenderar vi gärna Toscanas naturliga källor som finns inne i landskapet.

Villa eller agriturismgård

Med  förstoringsglaset "sök boende" uppe till höger bläddrar du enkelt bland våra villor och gårdar och ser där antal bäddar, antal sovrum, antal badrum, läge, närmaste by och restaurang. Under varje boende presenteras också priserna som varierar beroende på säsong. Klicka här för att söka bland alla våra villor och gårdar.

Att resa med Tema Toscana var verkligen över all förväntan. Allt fungerade kanon och vilka ställen vi fick uppleva! Rekommenderas starkt!

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär