Bekvämligheter

Hyr villa & lantgård

Semester i privat villa eller på lantgård? Med hjälp av förstoringsglaset “sök boende” uppe till höger bläddrar du enkelt bland våra objekt. Varje villa och gård presenteras med antal bäddar, läge och prisklass. Vill du skrolla och se hela utbudet på en gång klickar du här.

Semesterbostad

Toscana är perfekt för en semester tillsammans med vännerna eller familjen. Vacker natur, härligt klimat i kombination med mat och kultur i världsklass. Toscana skapar minnen för livet! Hyr någon av våra privata villor eller bo på någon av våra lantgårdar. Vi förmedlar över 190 objekt runtom i hela Toscana. Vi kan också hjälpa er att hitta boende i andra delar av Italien. Är ni ett sällskap på åtta personer eller fler, kan vi också hjälpa er att arrangera en rolig stadsvandring med våra kompetenta guider på plats. Eller varför inte en gemensam matlagningskurs? Kultur finns det gott om i Toscana, även för barn. Ta med de minsta upp i lutande tornet i Pisa, cykla på muren i Lucca eller stilla vetgirigheten genom ett besök i Vinci på museet tillägnat universalgeniet Leonardo da Vinci. Traditionella stränder med solstolar och parasoll finns det gott om även utmed den toskanska kusten. De lantgårdar och villor vi förmedlar har samtliga pool och ni kan med gott samvete hoppa över en bilkö ut till kusten och istället stanna och njuta av utsikten och ron. För en annorlunda badupplevelse rekommenderar vi hellre Toscanas naturliga varma källor och svalkande floder inne i landskapet.

Villa eller agriturismgård

Med  förstoringsglaset "sök boende" uppe till höger bläddrar du enkelt bland våra villor och gårdar och ser där antal bäddar, antal sovrum, antal badrum, läge, närmaste by och restaurang. Under varje boende presenteras också priserna som varierar beroende på säsong. Klicka här för att söka bland alla våra villor och gårdar.

Att resa med Tema Toscana var verkligen över all förväntan. Allt fungerade kanon och vilka ställen vi fick uppleva! Rekommenderas starkt!

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär