Bekvämligheter

Företag & Konferens

Konferensresa i liten eller stor skala – vi hjälper er att hitta rätt. Varva mötestimmarna med kultur, vin och mat i världens vackraste landskap. Vi ser till att ni förenar nytta med nöje och vi har de bästa guiderna.

Konferens med stil

Många väljer att förlägga konferensresan torsdag-söndag, men det finns flera varianter. Ni väljer resdagar och avreseort som passar just er. Vi samarbetar med pålitlig reseledning, har ett stort kontaktnät inom transfer och kompetenta guider på plats. Vi lägger stor vikt vid att välja trattorior och vingårdar för att ge det bästa av Italiens mat- och vinkultur.

Pris & offert
Priset för en konferensresa varierar beroende på antal deltagare, program, aktuellt flygpris, säsong och om ni önskar logi i dubbel- eller enkelrum. Genomsnittligt pris ligger på 3500 kr per person/dygn. Då ingår flyg, transfer, logi, konferensrum, helpension, svensktalande auktoriserad guide samt en eller två guidade utflykter. Vi säljer även arrangemang exklusive flyg. Kontakta oss för upplägg och offert.

Skräddarsydda upplägg

Kontakta oss för ett förslag och offert. Vi har stor vana av att arrangera konferensresor i storleksordningen 6-120 personer, till Toscana och hela Italien. Välj mellan Toscana, Rom, Milano, Comosjön, Sicilien, Apuien, Venedig, Ravenna, Neapel och Amalfikusten. 

 

Tillsammans går vi igenom era önskemål också om tillvalsaktiviteter såsom museibesök, vinprovningar, cykling, båtutflykter, vandring eller varför inte en gemensam matlagningskurs.

Vi har fått mycket bra service från er och är nöjda med Tema Toscana. Vi rekommenderar gärna andra att anlita er för sina resor.

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär