Bekvämligheter

Företag & Konferens

Konferensresa i liten eller stor skala – vi hjälper er att hitta rätt. Varva mötestimmarna med kultur, vin och mat i världens vackraste landskap. Vi ser till att ni förenar nytta med nöje och vi har de bästa guiderna.

Konferens med stil

Många väljer att förlägga konferensresan torsdag-söndag, men det finns flera varianter. Ni väljer resdagar och avreseort som passar just er. Vi samarbetar med pålitlig reseledning, har ett stort kontaktnät inom transfer och kompetenta guider på plats. Vi lägger stor vikt vid att välja trattorior och vingårdar för att ge det bästa av Italiens mat- och vinkultur.

Pris & offert
Priset för en konferensresa varierar beroende på antal deltagare, program, aktuellt flygpris, säsong och om ni önskar logi i dubbel- eller enkelrum. Genomsnittligt pris ligger på 3500 kr per person/dygn. Då ingår flyg, transfer, logi, konferensrum, helpension, svensktalande auktoriserad guide samt en eller två guidade utflykter. Vi säljer även arrangemang exklusive flyg. Kontakta oss för upplägg och offert.
Vi har rest med Tema Toscana

Exempel på företag och organisationer som har rest med Tema Toscana:

1.6-miljonerklubben
Resmed
Mörbylånga Begravningsbyrå
Medinet
JG Progress Management
Helhetssyn yoga
Gruppo di Luca
Team Sky Blue
Consentio
Coffestainstudios
Octaviakliniken
Advokatfirman Lindahl
Yoga Kungsholmen
Projektgaranti
Hör & Häpna
STC Greenfood
Munskänkarna
Project Partner
Latitude Travel
Odenresor
Procordia Food
Prof Doc Care
Risk Pilot
Strömma Turism & Sjöfart
Mindhouse
Rockstore Engingeering
Svenska Dagbladet
SVEMEK
Sörmlandsgruppen Revision

Förslag

Kontakta oss för ett förslag och offert. Vi arrangerar konferensresor i storleksordningen 6-120 personer, till Toscana och övriga Italien.

Vi har fått mycket bra service från er och är nöjda med Tema Toscana. Vi rekommenderar gärna andra att anlita er för sina resor.

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär