Bekvämligheter

Familj & Par

Mysig helg i Florens, Siena eller Lucca? Semester i egen villa eller på lantgård med pool? Boka till en stadsvandring eller cykeltur. Eller varför inte en matlagningskurs med barnen? Vi skräddarsyr efter era önskemål.

Skräddarsydda resor

Toscana är ett resmål som passar hela familjen som skapar minnen för livet. Hyr en privat villa av oss eller bo på någon av våra lantgårdar. Vi kan därefter hjälpa er att arrangera en rolig stadsvandring tillsammans med våra kompetenta guider på plats. Eller varför inte en gemensam matlagningskurs? Kultur finns det gott om i Toscana, även för barn. Ta med de minsta upp i lutande tornet i Pisa, cykla på muren i Lucca eller stilla vetgirigheten genom ett besök i Vinci på museet tillägnat universalgeniet Leonardo da Vinci. Traditionella stränder med solstolar och parasoll finns det också gott av, utmed den toskanska kusten. De lantgårdar och villor vi hyr ut har dock fina pooler och ni kan med gott samvete hoppa över en bilkö ut till kusten och stanna och njuta av utsikten och ron. För en annorlunda badupplevelse rekommenderar vi istället att besöka någon av Toscanas naturliga källor som finns inne i landskapet.

Paketresor

Att resa med Tema Toscana var verkligen över all förväntan. Allt fungerade kanon och vilka ställen vi fick uppleva! Rekommenderas starkt!

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär