Bekvämligheter

Tema Toscana Företag och Konferens
Tema Toscana Företag och Konferens
Tema Toscana Företag och Konferens

Träningsläger för cyklister

28 april -5 maj 2018

Välkommen med på en fantastisk cykelresa till vackra Gardasjön!

 

Cyklingen sker i anpassade grupper med Glenn Magnusson som tränare. Vi har med svenska ledare och cykling kommer att erbjudas på alla nivåer, i såväl fart som distans – mellan 6 och 15 mil per dag beroende på vilken grupp du väljer. Under passen fikar vi på ställen där man gillar cyklister och mot dagens slut återsamlas vi på hotellets strand med något kallt att dricka.

 

Vägarna kring Gardasjön är idealiska för cykling. Här finns allt från flacka eller lätt kuperade vägar i vinlandskapen till bergen där vi kan köra 10-kilometersklättringar. Den hårdaste klättringen – Punta Veleno – är fruktad. Men framför allt tar vi oss fram i en underbart vacker miljö. Vi blickar ner mot Gardasjön från småvägar i bergslandskapet och vi njuter av italiensk mat och gott vin i ett skönt klimat. Detta är resan för dig som älskar att cykla och träna och samtidigt vill ha något mer!

 

Vi bor längst på den smala halvön vid Gardasjöns sydspets. Här kryllar det av folkliv på torgen till långt in på kvällen. Gardasjön anses som en av världens vackraste platser. Här finns en rik kultur och många författare och konstnärer har genom alla tider kommit hit för att söka inspiration. Resan passar även för medföljande. 

Praktisk information

RESEVILLKOR

Anmälan är bindande. Vid anmälan utgår en handpenning att betala inom 10 dagar. Handpenningen är inte återbetalningsbar. Slutfaktura skickas ut cirka två månader före avresa.

Avbokningsregler: Sker avbokning 65-30 dagar före avresa återbetalas 50% av totalsumman. Sker avbokning senare än 30 dagar före avresa kan ingen återbetalning ske utan vi debiterar 100% av beloppet och hänvisar till egen försäkring. Vi skickar intyg att uppvisa för försäkringsbolag att ingen återbetalning skett från oss.

VAD INGÅR

Direktflyg Arlanda-Venedig t/r
Transfers i Italien
7 hotellnätter 
7 frukostar
7 trerättersmiddagar
Vinprovning med traktens viner
Dagligen rundor med olika distanser och farter
Svensktalande cykelguider
Båtresa över Gardasjön

PRIS

Pris: 11.900 kr (del i dubbelrum)

Tillkommer:
Enkelrumstillägg: 2.500 kr
Cykelhyra på plats: 1.600 kr
Medhavd cykel på flyget t/r: 1.000 kr

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär