Bekvämligheter

Tema Toscana Företag och Konferens
Tema Toscana Företag och Konferens
Tema Toscana Företag och Konferens

Cykelresa Gardasjön

28 april - 5 maj 2018

Välkommen med på en högklassig träningsresa till vackra Gardasjön!

Cyklingen sker i anpassade grupper med fd proffscyklisten Glenn Magnusson som coach och tränare. Vi har med utvalda svenska ledare till grupperna och cykling erbjuds på alla nivåer, i såväl fart som distans. Distanserna ligger på 8 till 15 mil per dag beroende på vilken grupp du väljer. Under passen fikar vi på ställen som gillar cyklister och mot dagens slut återsamlas vi på hotellet med något kallt att dricka.

 

Vägarna kring Gardasjön är idealiska för cykling. Här finns allt från flacka eller lätt kuperade vägar i vinlandskapen till bergen där vi kör tiokilometersklättringar. Den hårdaste klättringen – Punta Veleno – är fruktad. Men framför allt tar vi oss fram i en vacker miljö, blickar ner mot Gardasjön från småvägar i bergslandskapet och njuter av italiensk mat och gott vin i skönt klimat. 

 

Vi bor på Hotel Porto Azzurro vid Gardasjöns sydspets på landtungan Sirmione, nära den historiska kärnan där det kryllar av folkliv på torgen till långt in på kvällen. Gardasjön anses som en av världens vackraste platser, här finns en rik kultur och många författare och konstnärer har genom alla tider kommit hit för att söka inspiration.

Praktisk information

RESEVILLKOR

Anmälan är bindande. Vid anmälan utgår en handpenning om 1.500 kr att betala inom 10 dagar. Handpenningen är inte återbetalningsbar. Slutfaktura skickas ut cirka två månader före avresa.

Avbokningsregler: Sker avbokning 65-30 dagar före avresa återbetalas 50% av totalsumman. Sker avbokning senare än 30 dagar före avresa kan ingen återbetalning ske utan vi debiterar 100% av beloppet och hänvisar till egen försäkring. 

VAD INGÅR

Direktflyg t/r Arlanda-Venedig (Norwegian)
Busstransfer i Italien
7 hotellnätter, del i dubbelrum på Hotel Porto Azzurro 
7 frukostar
7 trerättersmiddagar
Vinprovning med traktens viner
Dagligen rundor med olika distanser och farter
Glenn Magnusson och hans stab av svensktalande cykelguider
Båtresa över Gardasjön

 

  • test
  • test

 

PRIS

Pris: 11.900 kr (del i dubbelrum)

Tillkommer:
Enkelrumstillägg: 2.500 kr
Cykelhyra på plats: 1.600 kr
Medhavd cykel på flyg t/r: 1.000 kr

Antal resenärer: 25-30

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär