Förfina sökning

Cykelresor

Cykling är stort i Italien och vi skandinaver tycker om att vara aktiva när vi reser. Därför har TEMA TOSCANA valt att satsa stort på att arrangera cykelresor till Italiens alla hörn.

 

Vi på TEMA TOSCANA gör förstås också som italienarna: Vi älskar att cykla men gör aldrig avkall på god mat, vackra vyer och det ljuva livet. Därför har vi valt att samarbeta med fd proffscyklisten Glenn Magnusson och hans Cykelaptit. Tillsammans med Glenn skräddarsyr vi träningsresor för cykelklubbar eller cykelgäng och arrangerar årligen ett antal öppna cykelresor (se nedan). Vi har med egna svenska cykelguider, rutter tas fram på plats och uppdateras kontinuerligt för att vi ska kunna ge våra resenärer den bästa upplevelsen.

 

Våra cykelresor vänder sig till dig som cyklar landsvägscykel, som älskar att träna och älskar att cykla. De flesta av våra cykelresenärer motionerar regelbundet året om på cykel och många ställer upp i lopp. Många väljer att ta med sin egen cykel på resan.

 

Glenn har en lång karriär på cykel med bland annat tre Giro d’Italia, en Tour de France och tre Vuelta a España. Sitt hjärta har han i Toscana, där han varit bosatt som proffscyklist. Glenn talar italienska och hittar på de italienska vägarna som i sin egen ficka. Samtidigt plockar han ut det lilla extra och vet hur man njuter av det italienska goda livet – helt i TEMA TOSCANAS anda. Vi vill inte vara störst men vi vill vara bäst!

 

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär