Förfina sökning

Villa Massarosa

Villa Massarosa

Detta underbara lanthus har ett fridfullt läge på kullarna utanför byn Massarosa, nära Versiliakusten och dess stränder. 

Huset är nyrenoverat med hög standard med alla moderna faciliteter. Air-condition finns i alla sovrum till en extra kostnad. Huset är inrett med möbler från hela världen som ger det dess unika karaktär.Villans veranda är möblerad och bredvid finns en stor grill.

Förutom den vackra poolen i trädgården finns i källaren en SPA avdelning med ångbad och jacuzzi med plats för 6 personer. Detta till en extra kostnad.

BOENDEBESKRIVNINGAR & PRISER

Källaren: SPA avdelning med ångbad och jacuzzi, badrum med dusch.

Bottenplan: Vardagsrum med öppen spis och utgång till verandan, matsal, garderob, kök med diskmaskin, dubbelrum med utgång till trädgården och ett badrum med dusch.

Övervåningen: Dubbelrum med eget badrum med dusch, ett sovrum med två enkelsängar och ett dubbelrum som delar ett badrum, ett stort dubbelrum med eget badrum som har både dusch och badkar.

Pris: 47 500 – 73 500 kr 

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

OMGIVNINGAR & SEVÄRDHETER

Villan ligger 5 km från kuststaden Viareggio som är en känd badort under sommaren och anordnar sedan 1800-talet en karneval. Den närmaste byn Piano di Conca ligger ca 1,5-2 km från villan och här finns även närmaste restaurang och mataffär. Närmaste motorväg ligger 5 km bort. Detta gör det smidigt att åka runt till olika delar av Toscana. 

Avstånd till städer: Pisa 30 km, Florens 95 km, Siena 145 km, Rom 355 km.

Lucca
10 personer
Privat pool 14 x 6 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 2 km
Wi-Fi
A/C till extra kostnad
8 km till kusten
Spa

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär