Bekvämligheter

Villa Cecina

Fin villa nära den kända Etruskiska kusten med såväl stenstränder som vita stränder. Bostaden är belägen på en privat stor egendom om 15 000 kvadratmeter, med olivlundar och gräsbevuxna ängar. Läget är avskilt och från huset har ni utsikt mot havet och öarna i den toskanska skärgården.

I trädgården finns en privat, inhägnad pool (12×6 m och 1,2 m djup) med intilliggande omklädningsrum och dusch. Här finns också en täckt uteterrass möblerad med utomhussoffor och fåtöljer och ett lusthus som vetter mot havet, med stolar och bord för utomhusmåltider. Även på första våningen i huset finns en veranda med sittplatser.

Bostaden har 7 sovrum och 7 badrum och kan sammanlagt ta emot 14 personer. Inredningen är raffinerad, samtidigt genuint toskansk, i taket finns takbjälkar och golvet är i terrakotta. 

Boendet lämpar sig mycket bra för grupper av vänner eller stora familjer.

 

BOENDEBESKRIVNINGAR & PRISER

Villan är 350 kvm stor.

Bottenvåning: Stort vardagsrum med öppen spis, soffor och fåtöljer, stora panoramafönster och direktutgång till utomhusverandan, matsal, lounge med satellit-TV och DVD, fullt utrustat kök med grill, 1 badrum med dusch.

Första våningen: 5 dubbelrum (tre med dubbelsängar, två med delbara sängar), 5 badrum,, 1 sovrum med två enkelsängar.

I källarplanet finns ett skafferi, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, handfat, strykjärn och strykbräda. I källarplanet finns också 1 dubbelrum (med höga fönster) med badrum och dusch samt ett lekrum för barn.

En termostat finns i varje rum för anpassade temperaturinställningar. På tomten finns en täckt parkering.

Pris: 49 000 - 90 000  kr/vecka

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

OMGIVNINGAR & SEVÄRDHETER

Till närmaste by Cecina är det 9 km, här finns alla nödvändiga affärer, snabbköp och restauranger. Till kusten och havet med till exempel kända badorten Cecina Mare är det 11 km. Det kända vindistriktet Bolgheri ligger i närheten. 

Avstånd till städer: Pisa 50 km, Siena 100 km, Florens 110 km, Bologna 220 km, Rom 290 km, Milano 335 km. 

Etruskiska kusten
14 personer
Privat pool
Självhushåll
Måltider kan beställas
Restaurang 9 km
Wi-Fi
A/C
Kusten 11 km
Spa 25 km
Tennis 15 km
Golfbana 15 km

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär