Förfina sökning

Tarquinia

Snyggt renoverad agriturismgård i den mindre skalan i Maremma, ett par mil söder om landskapsgränsen till Toscana och i den nordligaste delen av Lazio. Gården har all komfort, samtidigt som miljön är lantlig och rural. Byggnaden är från 1900 och ligger alldeles intill den lilla byn Tarquinia. En stilsäker arkitekt har varsamt byggt om husen med respekt för bevarande.

Gården är omgiven av grönska och till havet är det endast 7 kilometer . Till Roms flygplats är det en knapp timme, vilket gör detta till en idealisk gård för en weekendresa. 

På gården finns utomhuspool och ett spa och hälsocenter med möjlighet att boka behandlingar. Cyklar finns till utlåning. Shuttleservice kan ordnas in till närmaste byn Tarquinia som ligger en kilometer bort.

I denna del av Italien råder ett fantastiskt klimat. Gården odlar örter, grönsaker och frukter som serveras till gästerna. Ägarna är en familj med stor respekt för natur och bevarande och djur föds upp enligt gammaldags manér i naturlig miljö.

 

BOENDEBESKRIVNINGAR & PRISER

Boende med B&B:

Rumstyper (samtliga rum har terrass):
Standardrum

Superiorrum
Svit

Pris/rum/natt: från 1 600 kr/natt inklusive frukost.

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut minst tre nätter vid fest, bröllop och företagsarrangemang.
Pris på förfrågan.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information. 

Företagsarrangemang/gruppresor/bröllop på förfrågan: Pris på förfrågan

OMGIVNINGAR & SEVÄRDHETER

Den lilla charmiga byn Tarquinia ligger endast en kilometer bort. Här finns restauranger, butiker och ett känt etruskmuseum. Till Viterbo är det 35 km och till Capalbio 40 km. Till närmaste flygplats, Rom Fiumicino, är det 65 km.

Avstånd till städer: Rom 90 km, Siena 170 km, Florens 230 km, Pisa 240 km, Bologna 325 km, Milano 520 km. 

Maremma
38+23 personer
Ja
Restaurang på gården
Wi-Fi
A/C
Spa & hälsocenter

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär