Förfina sökning

Donati

Donati

Ett himmelrike i lantlig miljö bara en kvart söder om Siena i den adliga familjen Donatis ägo. En slingrande väg leder fram till ett litet torg omgivet av typiska toskanska byggnader i vacker puts. Det glöder om de röda kulörterna när solen ligger på! Boende kan bokas i olika dimensioner, från tre till tolv personer. Rummen är rymliga och har vackra möbler.

På gården finns två pooler, en lugnare och en allmän. Är ni ett sällskap som önskar beställa måltider, brunch eller  festmiddag garanterar vi att ni får perfekt service. Matlagningskurser arrangeras även för barn i åldrarna 6-12 år.

Detta alternativ passar också utmärkt för kreativa sällskap som letar bas för måleri, körsång, teater eller dans. Gården är perfekt för fest och bröllop och företag och hit har Tema Toscana arrangerat konferensresor med raffinerad touch. Hör av er till oss för mer information!

BOENDEBESKRIVNINGAR & PRISER

Casa Damiano 3 p 65 m². Fristående hus med vardagsrum med öppen spis, köksdel och matplats, 1 dubbelrum och 1 enkelrum. Ett badrum med badkar. Stor privat trädgård med täckt terrass.

Casa Virginia I 4 p 80 m². Ligger på övervåningen. Kök med matplats och vardagsrum med öppen spis. 2 dubbelrum varav 1 med separata sängar. Ett badrum med dusch.

Casa Virginia II 4 p 60 m². Ligger på övervåningen. Kök, vardagsrum med vedeldad kamin. 2 dubbelrum varav ett med separata sängar. Ett badrum med dusch.

Casa Ropoli Sopra 4 p 80 m². Stort vardagsrum med köksdel och stor öppen spis. 2 dubbelrum varav ett med separata sängar. Ett badrum med badkar.

Casa Massimo 4 p 110 m². Ligger på övervåningen. Stort vardagsrum med öppen spis och kök. 2 dubbelrum varav ett med separata sängar. 1 badrum med badkar.

Casa Adriana 4 p 105 m². Handikappanpassad bostad. Stort kombinerat kök och vardagsrum. 2 dubbelrum varav ett med separata sängar. 2 badrum.

Casa Ropoli Sotto 6 p 165 m². Stort vardagsrum, kök med matplats, terrass. På övervåningen 3 dubbelrum (1 med dubbelräng och 2 med delbara sängar). Bbadrum med badkar samt en separat wc.

Casa Marta 6 p 125 m². Kök med matplats, vardagsrum med vedeldad kamin. 3 dubbelrum (1 med dubbelsäng och 2 med delbara sängar). Två badrum varav ett med dusch och ett med badkar.

Casa Luisa 10 p 175 m² Stort kök, matsal, vardagsrum. 5 dubbelrum varav tre med separata sängar och två med grandlit. 4 badrum varav två med dusch och två med badkar. Uteplats.

Villa Donati 14 p 320 m². Ligger i markplan. Kök med stor öppen spis, och sällskapsrum.  1 dubbelrum med dubbelsäng, 2 enkelrum. Ett badrum med dusch. En halv trappa upp finns 1 dubbelrum (med delbara sängar) och ett badrum med dusch. På första våningen finns ett stort vardagsrum med öppen spis, 2 dubbelrum (med dubbelsäng) och ett handfat samt 2 dubbelrum (med delbara sängar). På övervåningen finns ett till badrum med dusch samt separat wc. Egen trädgård.

Sänglinne och handdukar ingår.
Pris på förfrågan.
Hyrs ut veckovis eller minst tre nätter vid fester, bröllop och företagsarrangemang.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

OMGIVNINGAR & SEVÄRDHETER

Lantligt med storslagen utsikt över den lite mindre kända dalen Val di Merse. Samtidigt närhet till vackra medeltidsstaden Siena som nås enkelt med bil. Skön natur att vandra i och ett område som blivit populärt även bland mountainbikecyklister.

Avstånd till städer: Siena 20 km, Florens 85 km, Pisa 180 km, Bologna 190 km, Rom 240 km, Milano 380 km.

Siena
59 personer
Pool
Självhushåll
Måltider kan beställas
Restaurang på gården
Wi-Fi

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär