Förfina sökning

Chianti Classico

Chianti Classico / Fattoria

Ägarna och våra samarbetspartners, Elena och Mario, har med stil och varsam hand låtit renovera denna pärla till lantgård. Samtliga bostäder är individuellt utformade med gemensamt att bevara den toskanska traditionen: terrakottagolv, framtagna takbjälkar, stenmurar och väggar med färg av salvia, rouge, saffran, himmelsblå och ockragult. Enkelt men raffinerat och med genuin toskansk touch.

Gården består av fyra fastigheter och vi kan här erbjuda både rum med B&B och lägenheter med självhushåll. Vid huvudbyggnaden finns en pool, reception och restaurang. 

Samtliga boenden har utsikt över medeltidsstaden Siena som tronar ett par kilometer bort eller över gårdens böljande kullar och vinodlingar. Samtliga bostäder har egen ingång och en möblerad veranda eller liten trädgård att koppla av i.

Elena och Mario stöder och främjar biologiskt framtagna råvaror med så kort kedja som möjligt från jord till bord. På gårdens restaurang använder de sig av lokala produkter, de allra flesta framtagna med ekologiska metoder. Köket är i bästa toskanska tradition.

Detta är den perfekta gården att samla släkt och vänner för fest och bröllop. Gården lämpar sig också bra för företag och konferensresor.

BOENDEBESKRIVNINGAR & PRISER

Gården kan ta emot totalt 40 gäster i ordinarie sängar + 20 gäster i extrasängar/bäddsoffor.
Boende i dubbelrum och ett antal bostäder för 4-6 personer/bostad.

Hyrs ut minst tre nätter till fest, bröllop och företagsarrangemang.
Pris på förfrågan.

Sänglinne och handdukar ingår.
Gården hyrs endast ut vid fester, bröllop och företagsarrangemang.
Kontakta Tema Toscana för mer information. 

OMGIVNINGAR & SEVÄRDHETER

Idealiskt läge mitt i berömda Chianti Classico. Närmaste stad är vackra medeltidsstaden Siena som också ses från gården. Från denna gård går det smidigt att göra dagsutflykter till alla Toscanas hörn, framför allt Chianti men även till östra Toscana med städer som Cortona och Arezzo. Florens ligger åtta mil bort. Till närmaste lilla by är det gångavstånd, 0,5 km.

Avstånd till städer: Siena 8 km, Florens 85 km, Arezzo 75 km, Pisa 134 km, Rom 240km, Milano 370 km.

Chianti Classico
40-60 personer
Pool
Självhushåll
Matlagningskurs kan bokas
Restaurang på gården
Wi-Fi
Vingård

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär