Förfina sökning

Carmignano

Carmignano

Genuin vingård i vinområdet Carmignano – ett etablerat vindistrikt men samtidigt relativt oupptäckt. Gården drivs av en adelsfamilj som haft ägorna i flera generationer. 

Skön skuggad terrass och i den stora trädgården finns en tennisbana och en stor pool. Egendomen ligger en knapp timme från Florens i ett kulligt, frodigt landskap. Vid klart väder ser man Brunelleschis kupol på Florens katedral.

Vinprovningar med visning av den fantastiska vinkällaren erbjuds, liksom matkurser med gårdens kock. Kursen hålls oftast på förmiddagen då ni får laga en toskansk meny med antipasto, förrätt, huvudrätt och dessert. Måltiden avnjuts med gårdens viner. Ni får även en guidad visning av gårdens vinkällare och deras vinsantovinkällare och i en angränsande byggnad visar ägarna var olivoljan framställs.

Restaurang/vinbar finns på gården. 

Idealisk för konferensresor och för våra gäster som vill arrangera fest och bröllop i typisk toskansk stil. 

På gården kan sammanlagt 17 personer bo fördelade i 9 rum.
I anslutning till gården hyr vi också ut en liten villa

BOENDEBESKRIVNINGAR & PRISER

Huvudbyggnad (17 p): 8 dubbelrum (7 med delbara sängar och 1 dubbelsäng). Samtliga rum har eget badrum. Stor möblerad terrass med utsikt mot parkliknande trädgård.

Fristående villa (8 + 2 p): Separat hus 100 meter från huvudbyggnaden. Totalt finns här fyra dubbelrum (1 med delbara sängar, 3 med grandlit). Därtill finns ett extra dubbelrum (med delbara sängar) som är ett genomgångsrum mellan två av de andra sovrummen. Huset har två badrum som nyttjas av samtliga och som är placerade utanför sovrummen.

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut minst tre nätter vid fester, bröllop och företagsarrangemang.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

OMGIVNINGAR & SEVÄRDHETER

Närhet till flygplatsen i Pisa gör detta till ett attraktivt resmål för våra konferensgrupper. Närmaste by med affär och en och annan restaurang ligger 1,5 km bort.

Avstånd till städer: Florens 29 km, Pisa 70 km, Siena 90 km, Bologna 110 km, Rom 300 km, Milano 310 km.

Carmignano
25 + 2 personer
Pool 7 x 18 meter
Matlagningskurs kan bokas
Restaurang på gården
Wi-Fi
Produktion av vin och olivolja
Egen tennisbana

Boka här

Öppna kontaktformulär